Marmoleum

Duurzaam, comfortabel en stijlvol.

Marmoleum is een natuurlijk product en wordt geproduceerd op milieuvriendelijke wijze. Daarnaast is Marmoleum een stijlvolle vloer die eenvoudig in onderhoud is en biedt de vloer talrijke mogelijkheden om uw eigen unieke vloer samen te stellen. U kunt hierbij onder meer denken aan verschillende kleurencombinaties, het aanbrengen van borders, insets of corners.

Ook kunt u kiezen voor Marmoleum-Click, een laminaatsoort op panelen van HDF en kurk. Door het unieke clicksysteem en de verscheidenheid aan kleuren biedt Marmoleum-Click maximale ontwerpmogelijkheden.

Lovelife Marmoleum Specialist

Mammoet-More Than Floors is door Forbo erkend als Marmoleum specialist. Dit houdt onder andere in dat wij voldoen aan de door Forbo gestelde normen met betrekking tot vakmanschap, kwaliteit en service. Onze stoffeerders zijn door Forbo gecertificeerd en werken met de nieuwste technieken en materialen. Daarbij kunt u bij ons terecht voor de volledige collectie en presentatie van Marmoleum.

Een greep uit de verschillende producten Marmoleum


 Thuis selectie

Touch

Click 
 

Modular  by vtwonen

Selected by Piet Boon

Meets Mendini

Nieuws en inspiratie

Op 20 juni is Forbo van start gegaan met de campagne Love Life Marmoleum. Op de de website van forbo kunt u inspiratie opdoen aan de hand van verschillende woonstijlen. Verder is er een winactie waarbij u kans kunt maken op een thuisconcert.

Voorts kunt u door middel van de Forbo Microstie de collecties bekijken en een vloer samenstellen. Voor het bekijken naar de Micro site klik hier.